Anyaszörp

Kolbászos túrókrém

kolbaszos turokremAz egyetlen felvágott, amit veszek készen az a házikolbász. Helyette házi felvágottat készítek, krémeket, és tojást eszünk reggelire. A házi kolbászt a piacon szerzem be, és biztos forrásból tudom, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Amikor vágyom valamilyen magyaros, füstös ízre, akkor rendszerint előrántom a szál “kalbászt” és beleaprítom ebbe-abba. Most túróba került, és ebből lett a kolbászos túrókrém. 🙂

Hozzávalók:

  • 20 dkg túró
  • aprított újhagyma
  • apróra vágott kolbász
  • só,
  • 2 kanál natúr joghurt
  • petrezselyem

Összekeverem a hozzávalókat villával, vagy botmixerrel és már kenhető is a gyors, magyaros reggeli.

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!