Zabpuding

Nem vagyok valami nagy zabkedvelő, sajnos a zabkását egyáltalán nem szeretem. Örök kakukktojásnak is érzem magam emiatt, hiszen minden diétázó és életmódváltó ezerféle variációban eszi reggelire. A zabkásás képeket elnézve biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lehet zabkása kedvelőnek lenni! 🙂 Nem adom fel a dolgot, és időnként újabb és újabb kísérletet teszek zabkása ügyben. Most a zabpudingot próbáltam ki, és ez végre ízlett! 

Hozzávalók

Az összetevőket turmixszal elegyítettem, és lassú tűzön főzni kezdtem. Könnyen odaég, folyamatos keverést igényel. Nagyjából úgy viselkedik, mint a sima puding, forrás után már csak egy-kettőt kevertem rajta, majd tálkába öntöttem. Dekoráltam. Szerintem melegen is fogyasztható, de én behűtöttem, és hidegen ettem meg. Nagyon laktató!!!

Címkék: , ,
Tovább a blogra »