Ebben a hónapban az egészséges életmód folytatása és frissítése, szigorúbb betartása a célom. Nagyon inspirál ez a feladat, és egyre több finomságot gyártok mostanában. A múlt heti tonhalkrém nehezen überelhető, de a héten is készítettem két tunkolnivalót. A túrókrém isteni volt Abonette kenyérrel. Jellemző, hogy úgy alkotom az ételeket, hogy amihez kedvem van éppen, belekerül. Így készült a fokhagymás- sajtos túrókrém és a padlizsánkrém is. Az utóbbit mi erdélyiesen vineté-nek hívjuk.
Amit összekutyultam:
Túrókrém:
zsírszegény túró, natúr joghurt, reszelt sajt, só, fokhagyma, medvehagyma.
Amit összekutyultam:
Vinete
Sült padlizsán (Egybe megsütve, aztán hámozva)), sült paprika, sült paradicsom, újhagyma, kókuszolaj, só, bors, fokhagyma.
A Facebook-on itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/Menyaszorp?fref=ts
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: